T.net fotoalbum script!

Door Perkouw op zondag 20 oktober 2013 12:59
Categorie: -, Views: 3.208

Het Tweakers net fotoalbum, ťťn van de zaken die al jaren hetzelfde zijn gebleven. Hoewel onlangs werd de limiet per foto nog verhoogd van 2MB naar 5MB, maar dat is het wel zo'n beetje.

Vervelend is het dan ook dat wanneer je meerdere foto's wilt uploaden dit bijzonder omslachtig is. Zo dien je elke foto apart te selecteren en kan je er maar 8 per keer uploaden. Helemaal storend wanneer je een leuke review hebt klaar staan met een foto of 20+.

Onlangs werd ik echter door iemand geattendeerd op deze blog. Nice, de oplossing voor mijn probleem! Waarom dan nog een blog schrijven? Wel de beste man, gallery: rayburgemeestre, had ik lastig zitten vallen via een aantal DM's omdat het script aanvankelijk prima werkte maar bijvoorbeeld voor elke foto een tab opende in je browser. gallery: rayburgemeestre is nu echter zo vriendelijk geweest om het script te updaten, voor mij reden genoeg om er een kleine blog aan te wijden. Ook hoop ik wat mensen te bereiken die net zoals ik geen weet hadden van dit geweldige script.

Genoeg gezever, bij deze het bijzonder kleine stappenplan om het script werkende te krijgen.
  • 1. Download sanitizer, hier.
  • 2. Download het script file, hier.
  • 3. Installeer sanitizer.
  • 4. Open het script bestand, voeg hier je een actieve sessie ID in (regel 30), te vinden hier.
  • 5. Sla het bestand op in C:\Program Files (x86)\sanitizer. Overschrijf hierbij het aanwezige explorer_call.php bestand.
  • 6. Start sanitizer.
  • 7. Volg nu de stappen op de foto hieronder.
http://tweakers.net/ext/f/Xgl6h3RBF2yMu04ZgPQq48wg/full.png

gallery: rayburgemeestre nogmaals bijzonder bedankt voor dit uitermate handige stukje software.

Volgende: Ninite - Must have voor een frisse/huidige installatie 11-'11 Ninite - Must have voor een frisse/huidige installatie

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk